M Networks - God rådgivning er nøglen til optimal produktudnyttelse

Her kan du bl.a. finde information, der vedrører brug af kommunikationsværktøjer, virtualisering af servermiljøer samt styrkelse af sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Forside Produkter Redigeret 1

 

M Networks - Produktrådgivning med speciale i Microsoft, Citrix og VMware

Hos M Networks er vi specialister inden for en række produkter til opbygning af it-infrastruktur. Til daglig rådgiver vi advokatkontorer om brug af Cisco Firewall, rederier om brug af Lync samt interesseorganisationer om brug af VMware og virtualisering.  

Gennem vores indgående kendskab til virksomhedernes udfordringer i forhold til det omkringliggende samfund, har vi mulighed for at trække på konsulenternes erfaringer. Det gælder ikke kun de vellykkede projekter, men også de mindre vellykkede, hvor der blev begået fejl, og hvor vi i dokumentationsfasen fandt løsninger, der levede op til forventningerne hos vores samarbejdspartnere. 

I forbindelse med implementering af produkter er det særdeles vigtigt, at der etableres et konstruktivt samarbejde mellem vores konsulenter og virksomhedens it-ansvarlige. På den måde er der sikkerhed for, at kommunikation, fremdrift og økonomistyring lever op til virksomhedens forventninger. 

 

Hvilket produkt har din virksomhed behov for?

Her er det vigtigt, at virksomheden reflekterer over, hvilke udfordringer, som kommer til at udgøre de centrale omdrejningspunkter i forhold til indkøb, salg, rådgivning og globalisering. Har virksomheden behov for at styrke intern og ekstern kommunikation vil implementering af Lync eller Podio være blandt de produkter, som kan være med til at optimere interaktion på tværs af afdelinger, nationale landegrænser og kontinentale partnerskaber.

Andre eksempler inkluderer de virksomheder, som ønsker at nedbringe udgifter til hardware for på den måde at styrke de afdelinger, som udgør størstedelen af indtjeningsgrundlaget. Her kunne Office 365, VMware vSphere eller Microsoft Exchange være blandt de produkter, der ville skabe en mere rentabel drift i virksomheden.   

Uanset hvilke produkter din virksomhed skal have indkorpereret i de daglige forretningsgange, står konsulenterne i M Networks klar med rådgivning

Vi elsker udfordringer og at stifte bekendtskab med virksomheder, der er klar til at gå nye veje - også i forhold til opbygning af it-infrastruktur. Samtidig er det vigtigt for os at holde fast i vores kernegrundlag og den brede vifte af virksomheder, som på daglig basis er med til at skabe vækst og innovation i Danmark. 


Produkter i fokus

Kommunikation

Med Lync 2013 er det lykkedes Microsoft at udvikle et kommunikationsværktøj, der giver den enkelte virksomhed en række fordele på globalt plan. Elementer som telefoni, medarbejderstatus og Skype-integration er bare nogle af de funktioner, som gør, at medarbejdere sparer tid og øger deres produktivitetsniveau.

Microsoft Lync

Virtualisering

Har din virksomhed behov for opgradering af virtuelle løsninger? Med en VMware vSphere rådgivningspakke fra M Networks kan din virksomhed opnå en række betydelige fordele, herunder reduktion af omkostninger, stabilisering i den daglige drift og øget sikkerhed i forhold til backupløsninger.

VMware vSphere

Læs mere om vores forskellige produkter. Ud over nedenstående liste har vi en del mindre værktøjer på lager.

Microsoft Office 365

Fremtidens kontor til den mobile medarbejder

Online Backup


Aerohive

Aerohive Networks - trådløst netværk til erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner

VmWare vSphere

Det perfekte værktøj til drift af dit IT-system

Citrix NetScaler

Kan du bruge en Citrix Netscaler? Ja hvis du vægter lynhurtige web applikationer, og brug af færre ressourcer = performance.

Podio

Udfordringerne i forhold til intern og ekstern kommunikation spiller en altoverskyggende rolle for virksomhedsmedarbejdere i dagens Danmark. Her har informationssamfundet og den medfølgende digitalisering for alvor vundet indpas rundt omkring på arbejdskontorene. Dertil er medarbejdere i de enkelte virksomheder blevet udrustet med en række kommunikationsværktøjer, der skal håndtere den stadig stigende mængde af datatrafik.

Microsoft LYNC

Lync er Microsofts Unified Communications løsning, hvilket betyder en sammenkobling af alle kommunikationsmetoder i et produkt. Instant messaging, telefoni, videokonference og skærmdeling – alt samlet et sted.

Microsoft SQL

For mange virksomheder er en SQL-database en helt naturlig integreret del af forretningen. Men håndtering af en SQL-server kan være særdeles udfordrende, da mange faktorer indgår i et komplekst samspil. Derfor kræves der et højt kompetenceniveau til at håndtere de adskillige problemstillinger, som vedrører SQL.

Microsoft Windows Server

Microsoft Windows 2012 R2 server er nyeste skud på stammen af NT-baserede serveroperativsystemer fra Microsoft. Med Windows 2008/2012 får man et væld af muligheder samt et af de mest stabile operativsystemer til dato.

Microsoft Exchange

Exchange er Microsofts mailserver, som benyttes til at sende og modtage e-mails, og det er samtidig her, organisationen samler kalenderoplysninger, navne på kontaktpersoner og noter. Men det slutter ikke her, for med tiden har Exchange udviklet sig til meget mere, og i dag kan Exchange tale sammen med en række andre produkter, herunder Cloudservices, Microsoft CRM og Microsoft Lync.

Citrix XenApp

Citrix giver nye muligheder og fleksibilitet i hverdagen ved at centralisere kernesystemerne. Samtidig bliver virksomhedens data tilgængelige worldwide på en sikker og hurtig måde. Citrix nedbringer væsentligt TCO over en 3 årig periode

Cisco Firewall

En servicepakke fra M Networks med de nyeste Cisco-ASA løsninger betyder øget tryghed for den enkelte medarbejder

Untangle - Firewall

Beskyttelse af netværk kræver i vor tid mange forskellige teknologier, og det kan være svært at vælge den rette løsning til ens infrastruktur. Man kan sjældent nøjes med et enkelt produkt, hvilket betyder større forbrug af tid på vedligehold og administration. Untangle er en alt-i-én løsning, som samler alle de nødvendige funktioner i et enkelt og nyskabende brugerinterface.

Comendo - mailscanning

Vejen til sikker e-mailkommunikation

Ubiquiti

Ubiquiti Networks - trådløst netværk til mindre virksomheder

Veeam

Digitalisering og den stigende mængde af datatrafik er med til at udfordre virksomheder, når backup-løsningen skal implementeres. Her vælger nogle virksomheder flere backupmodeller, der er målrettet enkelte dele af virksomhedens it-infrastruktur. Med Veeam backup får din virksomhed en løsning, der tager backup af hele din infrastruktur.

Restlager

Her har du mulighed for at købe restprodukter fra vores overskudslager. Varene er klar til brug og inkluderer servere, bærbare pc'ere,
Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Navn
 
E-mail
  

Læs mere..

  Microsoft LYNC

  Microsoft SQL

  Office 365

  Citrix NetScaler

  VMware VSphere


Vil du vide mere

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi kontakter også gerne dig, hvis du angiver dit navn og telefonnummer eller e-mail her:

Navn
Telefon
E-mail
Firma
Vedr.


For mere info kan du kontakte

Miran Kurt

på 70107005 eller mk@mnetworks.dk